lisää osa myyntiin

Voit lisätä maksutta varaosia myyntiin – testaa vaikka heti. Kysymme sivun lopussa vain sähköpostiosoitteesi ja kun olemme varmistaneet sen, lisäämme osasi näkyviin Klassikkonettiin. Kun löydämme osallesi ostajan, ilmoitamme sinulle ostajan tiedot. Laskutamme toteutuneesta kaupasta pienen provision hinnastomme mukaan.

Voit tehdä osan lisäyksen joko tietokoneellasi tai mobiililaitteella. Lisätessäsi osan kännykällä voit ottaa siitä samalla valokuvan (joko etukäteen tai kuvaa lisättäessä – käytetyn kännykän ja selaimen  mukaan). Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Haluan myydä varaosan
esim. Jakovaihteisto ATC400 BMW X3 2.0D N47
Kuvaa osa ja sen käyttökohteet omin sanoin, ostajat löytävät sen helpommin kun etsivät hakusanoilla osaa. Lisää tähän kenttään myös tarvikenumero, jos se on tiedossasi (lisätietoa tarvikenumerosta löytyy alta kentän OEM-numero selityksestä). Jos osa vastaa useaa OEM-numeroa, kirjaa ne kaikki tänne. Jos osa käy useaan automerkkiin, kirjaa kaikki merkit tänne.
Klassikkonetissa voi olla osia erilaisiin kohteisiin. Kohteen tyypin perusteella osan hakija voi rajata hakutuloksia.
Valitse sopiva käyttökohde - voit myös kuvata käyttökohdetta tarkemmin kentässä Osan tarkempi kuvaus
Alkuperäinen osa on kyseisen autovalmistajan tähän käyttötarkoitukseen valmistama, tarvikeosan on valmistanut muu yritys.
Uuden osan mukana on hyvä olla alkuperäinen pakkaus, jossa näkyy osan tiedot.
Valitse merkki, johon osa sopii. Jos oikeaa merkkiä ei löydy, valitse Muu merkki ja kirjaa merkki ilmestyvään kenttään. Jos osa sopii useaan merkkiin valitse Käy moneen merkkiin ja kirjaa kaikki merkit "Osan tarkempi kuvaus" -kenttään.
Merkitse pilkuilla erotettuna automallit, joihin osa sopii. Jos tiedät osanumeron, saat lisätietoa verkosta esimerkiksi osoitteesta autodoc.fi.
Merkitse vuosimallit pilkulla ja välilyönnillä erotettuina: 1982, 1984, 1985 tai sitten esimerkiksi 1982-1989, 1992.
Click or drag a file to this area to upload.
Uudesta osasta kannattaa laittaa kuva, jossa näkyy sekä osa että sen pakkaus. Jos lisäät osaa mobiililaitteella, klikkaa kenttää ja valitse Kamera-toiminto. Tietokoneella voit valita lisättävän kuvan klikkaamalla kenttää tai vaihtoehtoisesti voit raahata kuvan kenttään.
Lisää OEM-numero myös "Osan tarkempi kuvaus" -kenttään, jotta vapaasanahaku löytää osan. Alkuperäinen autovalmistaja on antanut osalle sen OEM-numeron (Original Equipment Manufacturer). Kun tarvikevalmistaja tekee vastaavan osan, antaa valmistaja sille oman tarvikenumeronsa (MPN, Manufacturer Part Number). Jos tiedossasi on tarvikenumero, löydät vastaavan OEM-numeron verkosta (esim. autodoc.fi).
Tämä hinta näytetään ostajalle. Kun saat ostajan tiedot, voit halutessasi neuvotella lopullisen hinnan ostajan kanssa.
Saat arvion toimituskulusta verkon postipalveluista: Yksityisiä henkilöitä palvelevat esimerkiksi posti.fi, mathahuolto.fi ja shipit.fi - yrityksiä palvelevat lisäksi esim. pakettikauppa.fi ja pakettipiste.fi
Et ole kirjautunut Klassikkonettiin, joten otamme yhteyttä ja tarkistamme yhteystietosi ennen osan lisäämistä näkyville.
Voit kirjata tähän kenttään ruusuja ja risuja, ideoita tai huomioita osan lisäyksestä. Kehitämme tätä palvelua ja kaikki palaute on tervetullutta.

Antamasi tiedot talletetaan WordPress-järjestelmän tietokantaan. Tiedot voivat sijaita järjestelmän palvelimilla myös EEA-alueen ulkopuolella. Antamalla tiedot hyväksyt tietojesi talletuksen. Saat tietää omat tietosi tietokannasta kysymällä osoitteesta info@klassikkonetti.com ja jos haluat tietoihin muutoksen tai jos haluat tietosi pois tietokannasta, lähetä pyyntö samaan osoitteeseen.