Kuinka osia löydetään

Tässä Klassikkonetin versiossa 2 on osien hakuun toteutettu kaksi vaihtoehtoista menettelyä – vapaasanahaku ja tarkentavat hakuehdot. Toivottavasti löydät osan helposti (ja otamme mielellämme kehitysideoita vastaan osoitteessa info@klassikkonetti.com).

Nopein hakutapa on kirjoittaa VARAOSAT-sivulla ensimmäiseen kenttään sopiva hakusana ja valita HAE. Haku kohdistuu tällöin “Osan nimi” ja “Osan tarkempi kuvaus” kenttiin.  Voit käyttää useita hakusanoja (JA-logiikalla) tai tekstipätkiä lainausmerkeissä. Jos haluat tyhjentää vapaasanahaun, valitse uudelleen VARAOSAT-sivu.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää tarkentavia hakuehtoja. Jos valitset vaikka merkin, niin näet ne mallit, joille on kirjattu osia Klassikkonettiin. (Huomaa, että vuosimalleja ei ole sidottu malleihin vaan se on riippumaton hakukenttä.)

Voit käyttää kaikkia hakuehtoja (“JA”-logiikalla) ja Klassikkonetti näyttää saman tien löytyneiden osien määrän. Hakuehtojen muutokset näkyvät osien määrässä. Alempi HAE -valinta tuo sitten osat näkyviin (ja TYHJENNÄ poistaa ehdot).

Hakuehtojen merkitys lisääntyy, kun osien määrä Klassikkonetissa lisääntyy. Myyjä-valinta mahdollistaa myyjille tavallaan omien verkkokauppojen tekemisen Klassikkonettiin –  ja auttaa ostajaa keskittämään ostot toimituskulujen säästämiseksi.

(Photo: https://unsplash.com / Getty Images)